Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Dečki naučili lekciju ‘zašto ne ići hrđavim terencem na off-road’ (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Prilikom off-roada po blatu starim Jeepom Cherokeejem ekipi iz Illinoisa se karoserija, zbog hrđe, počela odvajati od šasije Ekipa iz Illinoisa u SAD-u odlučila Prilikom off-roada po blatu starim Jeepom Cherokeejem ekipi iz Illinoisa se karoserija, zbog hrđe, počela odvajati od šasije Ekipa iz Illinoisa u SAD-u odlučila Rating: 0

Dečki naučili lekciju ‘zašto ne ići hrđavim terencem na off-road’ (VIDEO)

Advertisement

Prilikom off-roada po blatu starim Jeepom Cherokeejem ekipi iz Illinoisa se karoserija, zbog hrđe, počela odvajati od šasije

Ekipa iz Illinoisa u SAD-u odlučila je ići na off-road jednim starim Jeepom Cherokeejem. Prilikom upada u mokru jamu, Cherokeejeva se karoserija počela odvajati od šasije, što su dublje išli, više se razdvajala.

Na videu je očito kako ga izvlači Jeep Wrangler te kako je krenulo, očekivali smo da će se u jednome trenutku posve razdvojiti. No laganim izlaženjem Cherokee se ‘vratio’ u staru formaciju.

U ovom videu je teško prepoznati što je gore, činjenica da se, prilikom upadanja u jamu, počela razdvajati karoserija od šasije ili činjenica da izlaskom iz jame automobil se ‘namjestio’ te su dečki samo nastavili dalje s off-roadom. Naravno, druga opcija bi bila bolja, da postoji način da se metal samo spoji bez varenja. U opisu videa stoji kako je ekipa bez problema, te vlastitom snagom, vratila Cherokee do parkinga gdje je inače stajao.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: