Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Dolazi iz Japana i krije tajnu: Upoznajte kamp prikolicu dostojnu Jamesa Bonda (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Iz Japana nam dolazi još jedna zanimljiva minijatura. Japanski inženjeri odlučili su spojiti dva tehnološka rješenja i stvoriti proizvod koji će u potpunosti za Iz Japana nam dolazi još jedna zanimljiva minijatura. Japanski inženjeri odlučili su spojiti dva tehnološka rješenja i stvoriti proizvod koji će u potpunosti za Rating: 0

Dolazi iz Japana i krije tajnu: Upoznajte kamp prikolicu dostojnu Jamesa Bonda (VIDEO)

Advertisement

Iz Japana nam dolazi još jedna zanimljiva minijatura.

Japanski inženjeri odlučili su spojiti dva tehnološka rješenja i stvoriti proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti poseban soj korisnika. Bili bi to ljubitelji kampiranja kojima je plovidba redovito na popisu želja ljetnih avantura.

Pogađate, MiniBig je najjednostavnije rečeno amfibijska kamp prikolica. I pritom izuzetno jednostavna, s izvanbrodskim motorom i maritimnim svojstvima koja ne idu dalje od Arhimedovih zakona i samog uvjeta plovnosti.

Možda je tako i najbolje, jer je korištenje doista pojednostavljeno do krajnje granice. Prikolicu samo trebate dovesti do obale i pustiti je u vodu. Ako imate dozvolu za voditelja brodice i mornarsku kapu, možete krenuti u plovidbu.

Recimo i kako je prikolica duga 4,39 m, široka 1,64 i visoka 1,93 m. I da, nudi se isključivo u Japanu, a cijena joj je čak 22.000 dolara.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: