Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Doletio na krov pa sletio u autopraonicu: Razlog Mazdinog leta je nevjerojatan (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nakon što je probila ogradu, Mazda je sletjela na krov kiropraktičarske ordinacije, a potom je nastavila strmoglav pad. Nadzorne kamere zabilježile su nesvakida Nakon što je probila ogradu, Mazda je sletjela na krov kiropraktičarske ordinacije, a potom je nastavila strmoglav pad. Nadzorne kamere zabilježile su nesvakida Rating: 0

Doletio na krov pa sletio u autopraonicu: Razlog Mazdinog leta je nevjerojatan (VIDEO)

Advertisement

Nakon što je probila ogradu, Mazda je sletjela na krov kiropraktičarske ordinacije, a potom je nastavila strmoglav pad.

Nadzorne kamere zabilježile su nesvakidašnji događaj u kojem je malena Mazda naoko bez razloga krenula krivim putem. A on je uključivao probijanje ograde parkirališta, prolaz kroz pretprostor ordinacije, prvo ateriranje na krov i zatim prevrtanje i pad ispred autopraonice koji metar niže.

“Protresao je temelje zgrade i zidove”, rekla je Aletha Chappelear, kiropraktičarka koja se u vrijeme nesreće našla u zgradi. Prema njenom mišljenju, malo je nedostajalo da auto propadne kroz krov u ordinaciju i tako u opasnost dovede njene pacijente i nju samu.

U automobilu je bio samo vozač, 63-godišnji Stanley Clarke, a on je srećom prošao uz lakše ozljede, javlja WSB-TV Atlanta. Chappelear je reporteru izjavila da je do nesreće došlo jer je vozaču stopalo zaglavilo između nožnih komandi, gasa i kočnice, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Očito je bio toliko prestravljen da mu nije palo na pamet poduzeti nešto da uspori ili zaustavi automobil, primjerice, kočiti parkirnom kočnicom ili izbaciti auto iz brzine.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: