Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Drifter je za treninge izgradio stazu oko svoje kuće (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Svaki zaljubljenik u automobile sanja kako ima trkaću stazu blizu svojega doma, a drifter s Novoga Zelanda je tu želju ostvario na potpuno novoj razini Takeshi Svaki zaljubljenik u automobile sanja kako ima trkaću stazu blizu svojega doma, a drifter s Novoga Zelanda je tu želju ostvario na potpuno novoj razini Takeshi Rating: 0

Drifter je za treninge izgradio stazu oko svoje kuće (VIDEO)

Advertisement

Svaki zaljubljenik u automobile sanja kako ima trkaću stazu blizu svojega doma, a drifter s Novoga Zelanda je tu želju ostvario na potpuno novoj razini

Takeshi Teruya odlučio je svoj život potpuno posvetiti driftu. Prema njemu, drift je puno više od hobija, on ga smatra svojim životom. Svoju strast započeo je svakodnevnim treninzima u Japanu, gdje je prije živio, a nakon odlaska na Novi Zeland zbog posla aktivno je nastavio s natjecanjima u driftu. Ipak, njegov pravi san je bio imati trkaću stazu oko svoje kuće, gdje bi mogao trenirati, što je konačno i ostvario.

Za traženja vlastite kuće Teruya je ugledao jednu gdje bi mogao imati relativno veliko dvorište pa su njegove misli tada podivljale. Nedugo nakon kupovine počeo je raditi planove kako bi staza mogla izgledati te je pokušao objasniti susjedima koliko bi to njemu značilo.

Nakon mnogih procjena shvatio je kako je vrlo teško priuštiti si takvu stazu, s obzirom na to da bi ga koštala više od 40.000 dolara. Počeo je tražiti mnoga alternativna rješenja te pronašao čovjeka koji radi reciklirani asfalt. Osim što je to puno jeftinija opcija, cijelu pripremu je radio sam uz pomoć svojih susjeda pa ga je tako staza koštala 16.000 dolara.

‘Želim pokazati drugima da nije nemoguće ostvariti san da imate vlastitu stazu u svome dvorištu’, rekao je Teruya. Iako njegova supruga nije pretjerano oduševljena tom idejom, 37-godišnji Japanac će sada moći svakodnevno uživati samo korak od vlastite kuće te tvrdi kako je njegov životni san napokon ostvaren.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: