Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Driftovanje u C63 AMG: Najoriginalniji način razgovora za posao (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Zašto neke stvari ne učiniti zanimljivijim i neobičnijim, kao što je recimo, razgovor za posao, koji baš i ne mora biti u kancelariji, “licem u lice”!? Mercedes Zašto neke stvari ne učiniti zanimljivijim i neobičnijim, kao što je recimo, razgovor za posao, koji baš i ne mora biti u kancelariji, “licem u lice”!? Mercedes Rating: 0

Driftovanje u C63 AMG: Najoriginalniji način razgovora za posao (VIDEO)

Advertisement

Zašto neke stvari ne učiniti zanimljivijim i neobičnijim, kao što je recimo, razgovor za posao, koji baš i ne mora biti u kancelariji, “licem u lice”!?

Mercedes-Benz Portugal svakako je kompanija koja ima jedan od najneobičnijih načina za vođenje razgovora za posao. Naime, pre nekog vremena, na raspisan konkurs za Web Developere, javilo se preko 100 zainteresovanih, a svako od njih dobio je priliku da direktno „porazgovara“ sa predsednikom upravnog odbora kompanije.

No, taj razgovor nije bio ni blizu uobičajenih, ne samo zato što se odvijao preko Internet video poziva, već su zainteresovani dobili priliku da „pričaju“ kao suvozači u Mercedes-AMG C63 i to dok ih je profesionalni test-vozač „bacao“ kroz krivine i driftovao!

Uostalom, pogledajte i recite i sami nije li ovo zaista originalan način za razgovor za posao!?

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: