Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Evo i snimke salona automobila u koji nitko nije ušao godinama (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nakon što je vijest o Subarovu salonu u kojem desetljećima stoje isti automobili izazvala velik interes, kolega s portala Carsaddiction odlučio je još jednom po Nakon što je vijest o Subarovu salonu u kojem desetljećima stoje isti automobili izazvala velik interes, kolega s portala Carsaddiction odlučio je još jednom po Rating: 0

Evo i snimke salona automobila u koji nitko nije ušao godinama (VIDEO)

Advertisement

Nakon što je vijest o Subarovu salonu u kojem desetljećima stoje isti automobili izazvala velik interes, kolega s portala Carsaddiction odlučio je još jednom pogledati salon i snimiti video.

I doista, sve je isto kao i prije godinu, dvije, pa i deset. Automobili su na istim pozicijama, a jedini dokazi da netko ulazi u salon su biljke te plakat na zidu iz 2004. godine. Podsjetimo, salon se nalazi na sjeveru Malte, u prometnom dijelu grada Mosta, a zatvoren je godinama. A ako ste se pitali kako to da nitko nije provalio u salon, dovoljno je reći da je na Malti stopa kriminala izuzetno niska. Ne samo da se auti ne zaključavaju, već se ključ ostavlja u kontakt bravi.

Vremenska kapsula krije netaknute Subarove modele, među kojima je posebno zanimljiv sportski XT, model lansiran polovicom 1980-ih.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: