Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Evo zašto ne treba da se snimate dok vozite (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Istraživanja su pokazala da su vozači koji koriste mobilni telelfon u toku vožnje najodgovorniji za izazivanje sudara i saobraćajnih nesreća. Dovoljno je samo p Istraživanja su pokazala da su vozači koji koriste mobilni telelfon u toku vožnje najodgovorniji za izazivanje sudara i saobraćajnih nesreća. Dovoljno je samo p Rating: 0

Evo zašto ne treba da se snimate dok vozite (VIDEO)

Advertisement

Istraživanja su pokazala da su vozači koji koriste mobilni telelfon u toku vožnje najodgovorniji za izazivanje sudara i saobraćajnih nesreća. Dovoljno je samo par sekundi da dođe do nesreće, a ako gledate u vaš telefon ili kucate poruku, velike su šanse da će se nešto desiti.

Travis Karpenter je postavio mobilni telefon u svoj automobil kako bi se snimio i tako pravio smešne klipove. Svoj automobil vozio je po kiši i nije mnogo obraćao pažnju na put ispred sebe i na uslove na putu. Zbog toga mu se desilo nešto neočekivano. Njegov automobil počeo je da kliza i on se za sekund našao van druma, gde je počeo da se prevrće i kotrlja u svom automobilu.

Njegov telefon je sve zabeležio.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: