Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Evo zašto nije pametno zadržavati se u blizini šlepera na autocesti (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Prije nego što je postojala anksioznost od prekratkog dometa, u kojoj uživaju vlasnici električnih automobila svaki put kad nisu sigurni hoće li imati dovoljno Prije nego što je postojala anksioznost od prekratkog dometa, u kojoj uživaju vlasnici električnih automobila svaki put kad nisu sigurni hoće li imati dovoljno Rating: 0

Evo zašto nije pametno zadržavati se u blizini šlepera na autocesti (VIDEO)

Advertisement

Prije nego što je postojala anksioznost od prekratkog dometa, u kojoj uživaju vlasnici električnih automobila svaki put kad nisu sigurni hoće li imati dovoljno struje da stignu na odredište, pojedini vozači patili su od anksioznosti uzrokovane šleperima

Kao što možete vidjeti u nastavku, ovaj sindrom može biti itekako poželjan ako vas, baš kao našeg protagonista iz video isječka, spriječi da se zadržavate u blizini kamiondžija koji se ne ponašaju u skladu sa zdravim razumom.

Nemili incident odigrao se u Pennsylvaniji, a vozač koji ga je snimio kamerom izbjegao je najgore samo zbog toga što se nije usudio krenuti s prestizanjem.

Naime, kamion se toliko klatio da mu se ovaj manevar učinio nesigurnim.

Nekoliko trenutaka kasnije šleper se spektakularno prevrnuo na bok, te blokirao cijelu prometnicu. Srećom u prometnoj nesreći nitko nije stradao.

Ovo nije jedina opasnost koja prijeti od kamiona i šlepera pa je preporučljivo ne zadržavati se predugo u njihovoj blizini.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: