Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ferrari FXXK ima najbolji zvuk u povijesti autoindustrije (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ferrari FXXK trkaća je izvedba perjanice ponude proizvođača iz Maranella Ferarija LaFerrari. Proizvedeno ih je svega 40, a vlasnicima nisu nikad isporučeni. Svi Ferrari FXXK trkaća je izvedba perjanice ponude proizvođača iz Maranella Ferarija LaFerrari. Proizvedeno ih je svega 40, a vlasnicima nisu nikad isporučeni. Svi Rating: 0

Ferrari FXXK ima najbolji zvuk u povijesti autoindustrije (VIDEO)

Advertisement

Ferrari FXXK trkaća je izvedba perjanice ponude proizvođača iz Maranella Ferarija LaFerrari. Proizvedeno ih je svega 40, a vlasnicima nisu nikad isporučeni. Svi su smješteni u Maranellu, tamo se održavaju u vrhunskoj kondiciji, a na zahtjev vlasnika isporučuju se direktno na stazu. Takav je princip racionalan obzirom da automobil ne zadovoljava cestovnu homologaciju i nije ga moguće registrirati za cestovnu upotrebu.

Za pogon koristi kombinaciju 6.3-litrenog V12 i elektromotora pa ukupna snaga iznosi čak 1050 KS, a najveći okretni moment 900 Nm. Tehnologijom F1 bolida iznimno je brz, a zvuči kao sam vrag. Zapravo, mnogi se slažu kako je riječ o najboljem zvuku u povijesti autoindustrije. Slažete li se s tom tvrdnjom?

Izvor: autopress.hr

Komentari korisnika: