Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ford udario u kamion, a onda je kabina nestala u plamenu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Sve je počelo kada je sa kamiona otpao točak i pogodio ford fokus koji je dolazio iz suprotnog smera. Vozač Forda je tom prilikom izgubio kontrolu i frontalno s Sve je počelo kada je sa kamiona otpao točak i pogodio ford fokus koji je dolazio iz suprotnog smera. Vozač Forda je tom prilikom izgubio kontrolu i frontalno s Rating: 0

Ford udario u kamion, a onda je kabina nestala u plamenu (VIDEO)

Advertisement

Sve je počelo kada je sa kamiona otpao točak i pogodio ford fokus koji je dolazio iz suprotnog smera. Vozač Forda je tom prilikom izgubio kontrolu i frontalno se zabio u kamion iz suprotnog smera. Auto se odbio na desnu stranu, a oštećeni teretnjak je nastavio da se kreće.

Nakon što je kamion propao preko levog točka i udario rezervoarom o podlogu, zapalilo se gorivo i trenutak kasnije kabina se pretvorila u buktinju. Plamen je gutao kamion i prošlo je dosta vremena dok se vozač nije oporavio od šoka od udarca da može da izađe iz kabine i spasi se. Prema opisu videa vozač Forda je završio u bolnici, dok je kamiondžija prošao bez povreda.

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: