Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

GDJE JOJ JE BILA PAMET!? Most se već počeo dizati, ali ona nije htjela odustati… Kraj ove priče teško je bilo i za gledati (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Odjel za javni prijevoz države Wisconsin objavio je snimku nadzorne kamere koja prikazuje nevjerojatnu nezgodu jedne biciklistice. Žena je pokušala prijeći pokr Odjel za javni prijevoz države Wisconsin objavio je snimku nadzorne kamere koja prikazuje nevjerojatnu nezgodu jedne biciklistice. Žena je pokušala prijeći pokr Rating: 0

GDJE JOJ JE BILA PAMET!? Most se već počeo dizati, ali ona nije htjela odustati… Kraj ove priče teško je bilo i za gledati (VIDEO)

Advertisement

Odjel za javni prijevoz države Wisconsin objavio je snimku nadzorne kamere koja prikazuje nevjerojatnu nezgodu jedne biciklistice.

Žena je pokušala prijeći pokretni most koji se u trenutku kad je stigla na njega već počeo dizati. Mislila je kako će ipak uspjeti prijeći no ono što se dogodilo, umalo ju je koštalo života.

Naime, zajedno s biciklom upala je u procjep, a kako se most nastavio dizati, prijetila je opasnost da je mehanizam mosta zdrobi. Srećom, njezina je nesreća na vrijeme primijećena i mehanizam mosta je zaustavljen.

Ženu su izvukli iz procjepa i pozvana je hitna pomoć, a nes(p)retna 37-godišnja biciklistica završila je u bolnici s ozljedama lica.

Izvor: jutarnji.hr

Komentari korisnika: