Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Između ostaloga, omogućit će vam miran i bezbrižan san ako živite na području gdje često prijeti opasnost od poplava Ne treba posebno napominjati kako poplave u Između ostaloga, omogućit će vam miran i bezbrižan san ako živite na području gdje često prijeti opasnost od poplava Ne treba posebno napominjati kako poplave u Rating: 0

Genijalan izum: Ova golema vreća štiti auto od poplave (VIDEO)

Advertisement

Između ostaloga, omogućit će vam miran i bezbrižan san ako živite na području gdje često prijeti opasnost od poplava

Ne treba posebno napominjati kako poplave uzrokuju štetu na svoj imovini, a osobito ne bismo željeli da nam u takvoj elementarnoj nepogodi nastrada limeni ljubimac. Zamislite noćnu moru kad se probudite a vaš automobil u garaži stoji parkiran u vodi do koljena.

No postoji vrlo jednostavno rješenje: ‘Flood guard bag’, odnosno ‘vreća protiv poplave’. No, ovo nije bilo kakva vreća. Otporna je na vodu, ne propušta ju automobil, a također štiti i od eventualnih oštećenja koja bi mogla nastati od predmeta nošenih poplavom.

Ovaj proizvod izum je Paula De La Fuentea iz Filipina, gdje su poplave vrlo česte, što objašnjava potrebu za ovakvim rješenjem. Uglavnom, proizvod je jednostavan i genijalan, a košta 580 dolara. Nije previše, ako se u obzir uzme što može spasiti?

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: