Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Genijalan način da popravite napukli branik na vašem automobilu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ako vam se desilo da je vaš prednji ili zadnji branik napuko, mi imamo brzo i jednstavno rešenje koje može rešiti vaš problem. Sve što treba da uradite jeste da Ako vam se desilo da je vaš prednji ili zadnji branik napuko, mi imamo brzo i jednstavno rešenje koje može rešiti vaš problem. Sve što treba da uradite jeste da Rating: 0

Genijalan način da popravite napukli branik na vašem automobilu (VIDEO)

Advertisement

Ako vam se desilo da je vaš prednji ili zadnji branik napuko, mi imamo brzo i jednstavno rešenje koje može rešiti vaš problem.

Sve što treba da uradite jeste da kupite plastične vezice i da njima pričvrstite branik oko mesta na kojem je on napukao. Plastične vezice će držati branik i omogućiće vam da ponovo možete da vozite svoje vozilo. Ovako zakrpljen branik možete voziti danima pre nego što odete kod plastičara da vam to sredi, ali takođe možete i ostaviti da vaš branik ovako izgleda ako pukotina nije previše velika.

Ove plastične vezice čine da vaš automobil izgleda kao da je ušiven, što daje unikatan i opasan izgled i neki ljudi namerno buše branik kako bi napravili da njihovo vozilo tako izgleda. Međutim, ako je pukotina prevelika i ako je branik previše oštećen, onda plastične vezice koristite samo kao prvu pomoć dok branik ne sredite kod majstora. Ovo je najjednostavnije i najjeftinije rešenje koje će vam omogućiti da vozite vaš automobil dok ga ne popravite.

Pored vezica, biće vam potrebna i bušilica pomoću koje ćete izbušiti sitne rupe oko pukotine gde ćete provlačiti vezice.

Pogledajte ovaj video klip koji će vam pokazati kako da to najlakše uradite.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: