Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

GENIJALNO: Kako da se svuda parkiraš, a da te pauk ne dira! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Neimenovana žena iz Kine smislila je način kako da besplatno parkira svoj automobil gde hoće, a da pritom zavara i pauka i kontrolore. Svi su se pitali kako to Neimenovana žena iz Kine smislila je način kako da besplatno parkira svoj automobil gde hoće, a da pritom zavara i pauka i kontrolore. Svi su se pitali kako to Rating: 0

GENIJALNO: Kako da se svuda parkiraš, a da te pauk ne dira! (VIDEO)

Advertisement

Neimenovana žena iz Kine smislila je način kako da besplatno parkira svoj automobil gde hoće, a da pritom zavara i pauka i kontrolore. Svi su se pitali kako to čini, a onda su shvatili, ona sama obeležava svoje mesto za parkiranje i to pomoću tepiha!

Svaki put kada poželi da se parkira, žena prostre sivi tepih sa belim linijama na asfalt. Kad odradi što ima, pomeri automobil nekoliko metara napred i onda uredno spakuje svoje ‘parking mesto’ u gepek, kao i znak koji je stavila na obližnji stub.

Međutim, velika je verovatnoća da ovaj trik, bar u Kini više neće “paliti”, s obzirom da je ovaj snimak na internetu do sada pogledalo više stotina hiljada ljudi.

Izvor: alo.rs

Komentari korisnika: