Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

GOLF 2 VS LAMBORGHINI! Ako vam kažemo ko je pobjedio nećete vjerovati – zato POGLEDAJTE! Reviewed by Momizat on . Ukoliko ste mislili da se šalimo u naslovu niste u pravu. I da, dobro ste naslutili, čuvena 'dvojka' ne samo da je pobedila moćni 'Lamborghini Huracán' već ga j Ukoliko ste mislili da se šalimo u naslovu niste u pravu. I da, dobro ste naslutili, čuvena 'dvojka' ne samo da je pobedila moćni 'Lamborghini Huracán' već ga j Rating: 0

GOLF 2 VS LAMBORGHINI! Ako vam kažemo ko je pobjedio nećete vjerovati – zato POGLEDAJTE!

Advertisement

Ukoliko ste mislili da se šalimo u naslovu niste u pravu. I da, dobro ste naslutili, čuvena ‘dvojka’ ne samo da je pobedila moćni ‘Lamborghini Huracán’ već ga je, može se reći oduvala.

Izlišno je pomenuti da se radi o tjuniranoj verziji Golfa, a sa obzirom da je poslednja dvojka proizvedena 1992. godine, taj podatak ništa i ne znači. I da vas neko pita pre same trke, postoji li šansa da se ovako nešto desi, rekli biste otprilike ovako “može da pobedi golf, ali u skrivenoj kameri”. E pa ne radi se o skrivenoj kameri, već o trci na pisti.

Oči u oči, jedan na jedan, ferka, kako želite, ali Golf je ponizio Lambordžini. Pogledajte dominaciju!

Sigurni smo da će posle ovoga vlasnici dvojki razmisliti pre nego što oglase prodaju svog neuništivog automobila. Ili ako to i urade, vrlo je moguće da će cena otići u nebesa. A zašto?

Pa jednostavno, Golf može da pobedi Lambordžini tačka

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: