Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

GOLIJAT PROTIV DAVIDA: Jeep Grand Cherokee SRT Trackhaws vs McLaren 570S! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Uprkos masi od gotovo dve i po tone, Jeep Grand Cherokee SRT Trackhawk se može pohvaliti činjenicom da je najsnažniji serijski SUV na svetu, kojeg pokreće 6,2-l Uprkos masi od gotovo dve i po tone, Jeep Grand Cherokee SRT Trackhawk se može pohvaliti činjenicom da je najsnažniji serijski SUV na svetu, kojeg pokreće 6,2-l Rating: 0

GOLIJAT PROTIV DAVIDA: Jeep Grand Cherokee SRT Trackhaws vs McLaren 570S! (VIDEO)

Advertisement

Uprkos masi od gotovo dve i po tone, Jeep Grand Cherokee SRT Trackhawk se može pohvaliti činjenicom da je najsnažniji serijski SUV na svetu, kojeg pokreće 6,2-litarski V8 HEMI od 707 “konja”!

Možda niste znali jer iako nije toliko popularan kao nemački ili italijanski “sportskI” SUV modeli, Jeep Grand Cherokee SRT Trackhawk se može pohvaliti činjenicom da je trenutno najsnažniji serijski SUV na svetu, budući da se ispod haube nalaze ogromni 6,2-litarski V8 HEMI od 707 “konja”!

Uprkos masi od gotovo dve i po tone, velik obrtni moment od 875 Nm i 4×4 pogon sasvim dobro uspevaju da “povuku” ovog monstruma iz mesta. Šta više, toliko dobro, da u direktnom poređenju sa supersportskim automobilom, kao što je McLaren 570S sa V8 twin-turbo motorom od 570 KS, Trackhawk dobija u prvih par desetina metara, sve dok McLaren ne pronađe trakciju i ne pokaže šta zapravo može!

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: