Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

GREŠKE SE VIDE SA MARSA! Stručnjak proučio i žestoko POPLJUVAO Teslin MODEL 3! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Duga zajednička istorija povezuje autoindustriju i konsultantsku inženjersku kompaniju 'Munro & Associates' kod koje je gostovao Autoline Network pre nego š Duga zajednička istorija povezuje autoindustriju i konsultantsku inženjersku kompaniju 'Munro & Associates' kod koje je gostovao Autoline Network pre nego š Rating: 0

GREŠKE SE VIDE SA MARSA! Stručnjak proučio i žestoko POPLJUVAO Teslin MODEL 3! (VIDEO)

Advertisement

Duga zajednička istorija povezuje autoindustriju i konsultantsku inženjersku kompaniju ‘Munro & Associates’ kod koje je gostovao Autoline Network pre nego što će Teslin Model 3 biti u potpunosti rastavljen kako bi se uočile moguće greške u njegovoj izradi. Čini se da ih je “more” pronađeno i pre samog rastavljanja samom vizuelnom proverom.

Kada je prvi čovek kompanije Sendi Manro krenuo u objašnjavanja rešenja koja nisu (ni približno) uspešno ukombinovana u konačni proizvod, ceo video-zapis se dobrano otegnuo. A Model 3 još je imao sve šrafove na sebi…

- Zaista mi nije jasno kako su to uopšte pustili – svojevrstan je rezime čoveka iza kojeg su decenije rada u autoindustriji koji nije mogao da prestane da se čudi manama koje je već na prvi pogled uočio na modelu kojeg je svet dugo iščekivao, a koji zasad ni približno ne ispunjava zadate brojke proizvodnje.

Ni malo nije impresionirano delovao Manro nakon uvodnog kontakta s električnim vozilom prihvatljive cene. Završni detalji ono su što ga ljuti pa je, između ostalog, pomenuo ručicu za otvaranje vrata, odnosno činjenicu da je za njeno korišćenje potrebno koristiti obe ruke, potom se požalio na to da vozačev prozor poskakuje unutar samih vrata, a onda ukazao i na nespretno zalepljen deo na prozoru sa strane vozača.

- Ovo je očito naknadno napravljeno, to se ne radi. Uobičajen postupak je da se skine i ispravno postavi. Bože, ovo nikad pre nisam video.

Nije imao lepe reči niti za sigurnost putnika u stražnjem delu automobila, a nije mogao da se načudi ni nekim drugim rešenjima.

- Vide se s Marsa, ovo zaista nije baš dobro. Samo ih pogledajte, ovde jedva da mogu da uguram nokat, a ako pogledamo ovde gotovo da mi stane palac. Vrlo neobično. Takvo nešto nismo videli valjda od 70-ih godina. Ne shvatam kako je do toga moglo da dođe, kako je do pušteno. Meni je to veliko iznenađenje. Šta je još kritikovao pogledaje u videu:

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: