Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Honda ima motocikl s kojeg ne možete pasti! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Tako kaže teorija predvođena Hondinim Riding Asist sustavom. Honda je Riding Assist premijerno prikazala na ovogodišnjem CES-u, a isti je odmah izazvao ogroman Tako kaže teorija predvođena Hondinim Riding Asist sustavom. Honda je Riding Assist premijerno prikazala na ovogodišnjem CES-u, a isti je odmah izazvao ogroman Rating: 0

Honda ima motocikl s kojeg ne možete pasti! (VIDEO)

Advertisement

Tako kaže teorija predvođena Hondinim Riding Asist sustavom. Honda je Riding Assist premijerno prikazala na ovogodišnjem CES-u, a isti je odmah izazvao ogroman interes. Nimalo čudno jer ovaj sustav omogućava motociklu da uvijek stoji uspravno, ali i d avozi bez vozača.

Kako kažu u Hondi, sustav održava motocikl uspravnim pri manjim brzinama, sve do 5 km/h, što je područje brzina u kojem su dvokotači nestabilni.

Funkcionira tako da mijenja kut prednje vilice, a sastoji se od tri elektromotora. Jedan modulira kut vilice, drugi prilagođava zakret upravljača, a treći smješten u prednjoj osovini pokreće kotač. U teoriji to znači da vlasnik može putem daljinskog upravljača izvesti motocikl s parkinga bez da sjedne na njega.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: