Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

HONDA SOUND SITTER: Bebe najviše vole zvuk Honde NSX! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Honda je ovih dana predstavila igračku u obliku automobila pod imenom Sound Sitter, koja emituje zvuk NSX-ovog motora, a koji deluje umirujuće na rasplakane beb Honda je ovih dana predstavila igračku u obliku automobila pod imenom Sound Sitter, koja emituje zvuk NSX-ovog motora, a koji deluje umirujuće na rasplakane beb Rating: 0

HONDA SOUND SITTER: Bebe najviše vole zvuk Honde NSX! (VIDEO)

Advertisement

Honda je ovih dana predstavila igračku u obliku automobila pod imenom Sound Sitter, koja emituje zvuk NSX-ovog motora, a koji deluje umirujuće na rasplakane bebe!

Ako imate bebu koja je i više nego “živahna” i ne znate kako da umirite dok plače, iz Honde tvrde da imaju rešenje i to u vidu plišane igračke u obliku automobila, po imenu Honda Sound Sitter, koja ispušta zvuk automobilskog motora, ali ne bilo kog!

Naime, na osnovu istraživanja koje je sprovela ova automobilska kompanija, bebama su puštani zvuci 37 različitih Hondinih modela, a odojčad su najpozitivnije reagovala baš na novi NSX, budući da su niskofrekventni zvuci do 250 Hz koje emituje NSX slični onima koje bebe čuju pre rođenja, u majčinom stomaku.

Pored novog hibridnog NSX modela, bebe su dobro odreagovale i na zvuk Integre Type R DC5 iz 2001. godine, kao i na egzotičnu Hondu S2000. Očigledno da i bebe znaju šta valja, zar ne?

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: