Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Htjeli su biti najbrži, a onda ih je sustigla sudbina (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ponekad je dopušteno nasmijati se tuđoj nesreći i pritom nemati osjećaj krivnje. Ovo je jedan takav. Video donosi snimku kamere iz automobila dok se vozi tipičn Ponekad je dopušteno nasmijati se tuđoj nesreći i pritom nemati osjećaj krivnje. Ovo je jedan takav. Video donosi snimku kamere iz automobila dok se vozi tipičn Rating: 0

Htjeli su biti najbrži, a onda ih je sustigla sudbina (VIDEO)

Advertisement

Ponekad je dopušteno nasmijati se tuđoj nesreći i pritom nemati osjećaj krivnje. Ovo je jedan takav.

Video donosi snimku kamere iz automobila dok se vozi tipičnom gradskom gužvom. Situacija je to karakteristična za gotovo sve gradove, a posebno kada je začine “pametni” vozači koji se odluče na pretjecanje.

U konkretnom slučaju to su učinili vozač crnog Mercedesa C klase, a nedugo zatim i jedan Audi A1. No, na zadovoljstvo strpljivih vozača u desnoj koloni, sustigla ih je odgovarajuća kazna. Iz suprotnog smjera pristigla je policija. I to cijela povorka koju je činilo više od deset policijskih motocikala s upaljenim sirenama. Vozači Audija i Mercedesa su ipak naišli na jačega, brzo kapitulirali i vratili se nazad posramljeni.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: