Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Htjeli su modernizirati legendarnu Ladu, a stvorili su mutanta (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Osam je godina prošlo otkako se Ladina limuzina ne proizvodi, no i dalje je česta na ulicama. Lada 2105, ili u nas poznatija kao Riva, legendarna je limuzina do Osam je godina prošlo otkako se Ladina limuzina ne proizvodi, no i dalje je česta na ulicama. Lada 2105, ili u nas poznatija kao Riva, legendarna je limuzina do Rating: 0

Htjeli su modernizirati legendarnu Ladu, a stvorili su mutanta (VIDEO)

Advertisement

Osam je godina prošlo otkako se Ladina limuzina ne proizvodi, no i dalje je česta na ulicama.

Lada 2105, ili u nas poznatija kao Riva, legendarna je limuzina dokazane pouzdanosti. Postavljena na osnovu Fiata 124 dokazala se kao komforan automobil niskih troškova, no vrijeme ga je ipak pregazilo, i to prije nekoliko desetljeća.

Nekadašnji statusni simbol danas je jedan od najjeftinijih automobila na ruskim cestama, a mnogi ga se vlasnici malo i stide dok čeznutljivo gledaju prema nasljedniku, europeiziranoj Ladi Vesti. A upravo za takve na YouTube kanalu “Cirkus na kotačima” imaju rješenje. Oni su prednji dio Lade “ukrasili” karoserijskim detaljima s Veste i tako “modernizirali” auto. Tko zna, možda netko nakon ovoga odluči izgled Yuga “srediti” dijelovima s, primjerice, Punta.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: