Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

I Ameri imaju auto koji će vas dovesti do ekstaze (VIDEO) Reviewed by Momizat on . DODGE Demon više nije u ponudi, no Amerima se i dalje nude V8 zvijer, i to po cijeni koja ne ide u nebo. AMERIČKI automobili se performansama teško nose s rival DODGE Demon više nije u ponudi, no Amerima se i dalje nude V8 zvijer, i to po cijeni koja ne ide u nebo. AMERIČKI automobili se performansama teško nose s rival Rating: 0

I Ameri imaju auto koji će vas dovesti do ekstaze (VIDEO)

Advertisement

DODGE Demon više nije u ponudi, no Amerima se i dalje nude V8 zvijer, i to po cijeni koja ne ide u nebo.

AMERIČKI automobili se performansama teško nose s rivalima iz Europe, no u pogledu stila, cijene i same snage kojom raspolažu zaslužuju svaku pohvalu.

A najbolji dokaz je Dodge čiji Challenger u SRT Hellcat Redeye izvedbi nudi dosita puno za relativno skromnu sumu novaca. Da, potonja dolazi s Widebody paketom, 20-inčnim naplatcima, adaptivnim ovjesom i Brembo kočnicama, a pritom ispod poklopca njegov Hemi V8 izbacuje do 808 KS i 957 Nm.

Proizvođač kaže kako će ovaj bolid stići do 96 km/h za 3,4 sekundi, voziti do 326 km/h, a četvrt milje prijeći za 10,8 sekundi uz izlaznih 210 km/h. I sve to naplatit će vam 69.650 dolara, koliko stoji gotovo i dvostruko slabiji (ne i bitno sporiji) BMW M4..

I da, ovaj je Dodge toliko privlačan da mu u promotivnom video ne treba ni glazba u pozadini, kao ni prisustvo nekih poznatih lica. Dovoljno je slušati simfoniju moćnog motora i gledati Demona kako klizi asfaltom.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: