Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

I Nijemci mogu da budu duhoviti: Volkswagen ima odličnu reklamu za novi Golf (VIDEO) Reviewed by Momizat on . I u Volkswagenu znaju da naprave originalnu reklamu koja će vas dobro nasmejati i izazvati simpatije. U najnovijoj reklami za još jednom unapređenu ponudu Golfa I u Volkswagenu znaju da naprave originalnu reklamu koja će vas dobro nasmejati i izazvati simpatije. U najnovijoj reklami za još jednom unapređenu ponudu Golfa Rating: 0

I Nijemci mogu da budu duhoviti: Volkswagen ima odličnu reklamu za novi Golf (VIDEO)

Advertisement

I u Volkswagenu znaju da naprave originalnu reklamu koja će vas dobro nasmejati i izazvati simpatije.

U najnovijoj reklami za još jednom unapređenu ponudu Golfa iz Volkswagena žele da nam kažu da su u ponudu opreme uvrstili jedan dosta značajan bezbednosni sistem. A koliko je taj sistem bitan, ali i da zaista može da spasi živote putnika, u Volkswagenu su, umesto nabrajanja suvoparnih karakteristika, odlučili da pokažu zgodom iz života ljubitelja nešto energičnije muzike.

Pod pretpostavkom da možete zamisliti ovakvo društvo u novom Golfu iz kojeg trešti takav tip muzike, brzo ćete se uživeti u radnju. Vozač i suvozač su u zanosu u jednom trenutku udarili glavama i pali u nesvest. A od sletanja s puta spašava ih sistem Emergency Assist koji prepoznaje neaktivnost vozača i zaustavlja vozilo.

Sistem funkcioniše zajedno sa sistemom držanja vozila u kolovoznoj traci i adaptivnog tempomata pa trenutno predstavlja najviše od autonomnog ponašanja vozila što se na Golfu može očekivati. Bar do dolaska osme generacije koja je pred vratima i koja će biti bukvalno nakrcana modernim tehnologijama iz domena asistencije u vožnji.

Izvor: Index.hr

Komentari korisnika: