Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ima li ova Honda NSX najbolji zvuk koji ste čuli? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Svima koji vole zvuk svog limenog ljubimca, osmijeh iskoči na lice čim ugledaju tunel ispred sebe. Naravno razlog tome je to što je i inače glasan zvuk, u tunel Svima koji vole zvuk svog limenog ljubimca, osmijeh iskoči na lice čim ugledaju tunel ispred sebe. Naravno razlog tome je to što je i inače glasan zvuk, u tunel Rating: 0

Ima li ova Honda NSX najbolji zvuk koji ste čuli? (VIDEO)

Advertisement

Svima koji vole zvuk svog limenog ljubimca, osmijeh iskoči na lice čim ugledaju tunel ispred sebe. Naravno razlog tome je to što je i inače glasan zvuk, u tunelu još dublji i glasniji, te samim time još bolji.

Ima li što bolje od automobila koji brutalno dobro zvuči na cesti?

“Hondaši” su ne samo kod nas, poznati po tome da vole prebaciti u nižu i zagrmjeti ulicama da ih čuje ne samo cijeli kvart, već i onaj susjedni, a zamislite kako to onda zvuči kad “Hondaš” vozi jednu od najboljih modela te tvrtke svih vremena.

Naravno to je Honda NSX, legendarna cestovnaj jurilica, no konkretno ova ima naknadno ugrađen Taitec GT-009 ispuh, te je zvuk automobila s njime još daleko bolji.

E sad ako bi se vratili na prethodno postavljeno pitanje, rekao bih da odgovor na njega leži upravo u ovom videu, a to su dva automobila koja brutalno zvuče, i to dvije Honde NSX koje jure kroz tunele.

Samo bismo rekli još ovo – pojačajte zvučnike i stisnite play.

Izvor: automobili.hr

Komentari korisnika: