Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Inovacija iz snova: Napravljen automobil-jacuzzi u koji možete sipati vodu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Colin Furze jedan je od najpoznatijih inovatora, koji uspijeva napraviti poprilično neprirodne, a često i nepotrebne kreacije, uz čiju pomoć zabavlja svoje gled Colin Furze jedan je od najpoznatijih inovatora, koji uspijeva napraviti poprilično neprirodne, a često i nepotrebne kreacije, uz čiju pomoć zabavlja svoje gled Rating: 0

Inovacija iz snova: Napravljen automobil-jacuzzi u koji možete sipati vodu (VIDEO)

Advertisement

Colin Furze jedan je od najpoznatijih inovatora, koji uspijeva napraviti poprilično neprirodne, a često i nepotrebne kreacije, uz čiju pomoć zabavlja svoje gledaoce.

Ipak, njegova posljednja inovacija najviše je oduševila javnost, jer je riječ o automobilu koji se može pretvoriti u jacuzzi ili mini bazen, a koji u sebi ima ugrađen i roštilj, prenosi Mashable.

U svom najnovijem video Furze prikazuje kako je moguće koristiti automobil u kojem se možete kupati tokom vožnje, a posebno je zanimljivo to što du svi dijelovi automobila otporni na vodu, čime je elektronika apsolutno zaštićena.

“Ovo je najbolja stvar koju sam ikada napravio”, kazao je Furze, govoreći da je zadovoljan ovom invencijom.

Izvor: radiosarajevo.ba

Komentari korisnika: