Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

IZAŠAO PRVI TRAILER: Taxi 5 u bioskope stiže u aprilu! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Za sve ljubitelje akcione francuske komedije Taxi stiže odlična vest – novi, peti nastavak stiže u bioskope početkom proleća, a već sada možete da uživate u prv Za sve ljubitelje akcione francuske komedije Taxi stiže odlična vest – novi, peti nastavak stiže u bioskope početkom proleća, a već sada možete da uživate u prv Rating: 0

IZAŠAO PRVI TRAILER: Taxi 5 u bioskope stiže u aprilu! (VIDEO)

Advertisement

Za sve ljubitelje akcione francuske komedije Taxi stiže odlična vest – novi, peti nastavak stiže u bioskope početkom proleća, a već sada možete da uživate u prvom trejleru!

Poznata francuska akciona komedija u kojoj jednu od glavnih uloga ima beli Peugeot 406 (407-ica u četvrtom delu), dobija i svoj peti nastavak, koji bi u evropskim bioskopima trebao da se nađe sredinom aprila, dok je ovih dana izašao i prvi trejler.

Zaplet filma baziran je na priči o italijanskim pljačkašima koji za svoje „poduhvate“ koriste egzotične Ferrari i Lamborghini automobile, dok policija angažuje legendarnog „taksistu“ kako bi im pomogao u hvatanju pomenute bande.

I u petom nastavku, glavna automobilska uloga pripala je Peugeotu 407, ali je zato umesto dosadašnjeg lika taksiste, kojeg je tumačio Samy Naceri, angažovan glumac Malik Bentalha. Producent je, a ko drugi, do Luc Besson, što obećava mnoštvo visokobudžetne akcije i nadamo se, dobru zabavu na nešto drugačiji, evropski način.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: