Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Izdržljiviji od gume: Omotali felgu kilometrima ‘selotejpa’ (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Postoji li uopće alternativa klasičnim automobilskim gumama i što se sve može montirati na felgu da bi automobil mogao voziti barem na kratkoj relaciji? Ovakvo Postoji li uopće alternativa klasičnim automobilskim gumama i što se sve može montirati na felgu da bi automobil mogao voziti barem na kratkoj relaciji? Ovakvo Rating: 0

Izdržljiviji od gume: Omotali felgu kilometrima ‘selotejpa’ (VIDEO)

Advertisement

Postoji li uopće alternativa klasičnim automobilskim gumama i što se sve može montirati na felgu da bi automobil mogao voziti barem na kratkoj relaciji?

Ovakvo pitanje zasigurno je mnogima palo na pamet barem jednom, a slične pokuse s ‘duct tapeom’ smo već imali prilike vidjeti. Ova ekipa dala si je malo više truda, što je dovelo do neočekivana rezultata. Nakon što je potrošila hrpu ljepljive trake i namotala ju pravilno na felgu da bi dobila odgovarajuć promjer cijeloga kotača, uslijedila je testna vožnja. I sami su ‘izumitelji’ ostali iznenađeni izdržljivošću zamjenske ‘gume’, a kod vulkanizera su se uvjerili koliko je zapravo njihova pokusna ‘guma’ čvrsta i žilava.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: