Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

James May je raspakirao svoj novi auto (VIDEO) Reviewed by Momizat on . James May pridružio se trendu kratkih videopriloga koji prate otvaranje ambalaže i otkrivaju sadržaj. Tako djeca mogu satima gledati kako se otvaraju čokoladna James May pridružio se trendu kratkih videopriloga koji prate otvaranje ambalaže i otkrivaju sadržaj. Tako djeca mogu satima gledati kako se otvaraju čokoladna Rating: 0

James May je raspakirao svoj novi auto (VIDEO)

Advertisement

James May pridružio se trendu kratkih videopriloga koji prate otvaranje ambalaže i otkrivaju sadržaj.

Tako djeca mogu satima gledati kako se otvaraju čokoladna jaja i slažu igračke, dok ona nešto veća ostaju opijena činjenicom da ih je netko snimao dok su preuzimali novi auto. I May je odlučio snimiti video, i to dok otpakirava trenutno najpoželjniji Toyotin novitet. Radi se o Yarisu, ali u sportskom GRMN izdanju. Za Europu je predviđeno tek 400 primjeraka, a jedan od njih stigao je najsporijem od tri automobilska mušketira.

Naravno, cijeli proces raspakiravanja prate Jamesovi komentari, a posebno se obrušio na automobilske korisničke priručnike. Prije videa ponovimo kako Yaris GRMN pokreće 212 KS snažan 1,8 turbak. Potroši 6,2 sekunde za sprint do 100 km/h i vozi do 230 km/h. Zvuči zabavno.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: