Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Jednostavan trik! Otkrio kako u sekundi odlediti autostakla (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Brzo je, a grije vam i ruke, napisao je Harris koji je na svome Facebook profilu objavio video o odleđivanju vjetrobranskog stakla. Video je komentiran više od Brzo je, a grije vam i ruke, napisao je Harris koji je na svome Facebook profilu objavio video o odleđivanju vjetrobranskog stakla. Video je komentiran više od Rating:

Jednostavan trik! Otkrio kako u sekundi odlediti autostakla (VIDEO)

Advertisement

Brzo je, a grije vam i ruke, napisao je Harris koji je na svome Facebook profilu objavio video o odleđivanju vjetrobranskog stakla. Video je komentiran više od 19.000 puta i dva milijuna puta je pregledan. Mnogi su i probali ovu metodu

Svima su poznate jutarnje muke kada treba krenuti na posao ili nekamo drugdje, a vjetrobransko staklo na automobilu je zamrznuto.

Sve počinje traženjem strugača za led, kojega baš za niskih temperatura nema nigdje baš kada nam najviše treba pa struganj koječime zna biti kao da stružemo beton sa stakla.

Međutim, Daniel Harris iz Velike Britanije otkrio je ‘revolucionaran’ trik u odleđivanju ‘šajbe’. Toplu vodu je nalio u plastičnu vrećicu i njiome polako prelazio preko vjetrobrana pa se on ‘u sekundi’ odledilo. Njegov video je na Facebooku postao viralni hit, podijeljen je više od 23.000 puta i dosegao je 19.000 komentara. Preko dva milijuna puta je pregledan.

– Vruća voda u vrećici i ‘bam’! Imate odleđivač, a grije i ruke. Radi odlično i brzo – napisao je Daniel u svojoj objavi te dodao kako je zaista riječ o ledu na vjetrobranskom staklu, a ne o rosi. U komentarima su i mnogi napisali kako su probali ovu metodu te da ona zaista djeluje, piše Daily Mail.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: