Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Juha od Lade: Rusi skuhali automobil u deset tona vode (VIDEO) Reviewed by Momizat on . U trenutku kad pomislite da ste baš sve vidjeli na internetu, ruski YouTube kanal Garage54 ponovno snima video kakav niste mogli ni zamisliti Ruski YouTube kana U trenutku kad pomislite da ste baš sve vidjeli na internetu, ruski YouTube kanal Garage54 ponovno snima video kakav niste mogli ni zamisliti Ruski YouTube kana Rating: 0

Juha od Lade: Rusi skuhali automobil u deset tona vode (VIDEO)

Advertisement

U trenutku kad pomislite da ste baš sve vidjeli na internetu, ruski YouTube kanal Garage54 ponovno snima video kakav niste mogli ni zamisliti

Ruski YouTube kanal, Garage54 svako nas malo ‘oduševljava’ novim videouradcima. Nedavno smo vidjeli eksperimente s novim kotačima s čavlima ili pokuse može li automobil probiti kilometar ‘stretch’ folije, a još prije je ekipa isprobavala zakopavanje automobila na godinu dana te vraćanje u vozno stanje.

Sada je došlo vrijeme za nešto potpuno drugačije – isprobavanje novih recepata. Ovaj put je kanal Garage54 pripremio juhu od automobila! Kako bi uopće započeo s receptom, bilo je potrebno nabaviti ‘lonac’ u koji stane deset tona vode te drva koja će tu vodu zagrijati da zakipi.

Vodi je trebalo šest sati da zakipi pa je došlo vrijeme je da se ubace različiti začini i dodaci. Tako su u lonac ubačeni sol, papar, lovorov list, tjestenina, potom i glavni sastojak – stara Lada. Naravno, kako bi sve bilo dobro začinjeno, ruska ekipa je ubacila i začine unutar automobila. Kakva je juha bila i kakve su posljedice za automobil, možete saznati u videu.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: