Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kad AMG-ovi bolidi osvoje skijalište (VIDEO) Reviewed by Momizat on . U italijanski Livigno se dolazi zbog izuzetnih uvjeta za zimske sportove, a sada im se pridružio još jedan adrenalinski užitak. U prestižno zimovalište stigao j U italijanski Livigno se dolazi zbog izuzetnih uvjeta za zimske sportove, a sada im se pridružio još jedan adrenalinski užitak. U prestižno zimovalište stigao j Rating: 0

Kad AMG-ovi bolidi osvoje skijalište (VIDEO)

Advertisement

U italijanski Livigno se dolazi zbog izuzetnih uvjeta za zimske sportove, a sada im se pridružio još jedan adrenalinski užitak.

U prestižno zimovalište stigao je i Mercedes, točnije AMG, i sa sobom doveo postavu vozačke akademije. A to u prijevodu znači dan ispunjen uzbuđenjima u vožnji najboljim AMG modelima na snijegom pokrivenoj stazi. Stotine konja i skliska podloga su garancija uzbuđenja, ali i odlična prilika za upoznavanje s automobilima uz istovremeno brušenje vozačkih vještina. Kako se u svemu snašao Marchettino, vozeći bolide od AMG-ove A klase do beskrupuloznog AMG GT-a, pogledajte u nastavku.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: