Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

KADA ITALIJAN UDARI NA ENGLEZA: Da li Ferrari F12 može da dobije McLaren 720S na pravoj liniji? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Uprkos činjenici da se McLaren 720S dokazao kao skoro nepobediv kada se radi o trkama, moć i snaga se često ne mogu zameniti ničim, a ovaj pomalo modifikovani F Uprkos činjenici da se McLaren 720S dokazao kao skoro nepobediv kada se radi o trkama, moć i snaga se često ne mogu zameniti ničim, a ovaj pomalo modifikovani F Rating: 0

KADA ITALIJAN UDARI NA ENGLEZA: Da li Ferrari F12 može da dobije McLaren 720S na pravoj liniji? (VIDEO)

Advertisement

Uprkos činjenici da se McLaren 720S dokazao kao skoro nepobediv kada se radi o trkama, moć i snaga se često ne mogu zameniti ničim, a ovaj pomalo modifikovani Ferrari F12berlinetta ima ova oba elementa u izobilju…

Ovo suočavanje održalo se u Floridi, na skorašnjem wannaGOFAST događaju, kada su se dva automobila trkala na pravcu dugačkom pola milje, mada su i njihove performanse na četvrt milje takođe uzete u obzir.

U svojoj fabričkoj verziji, F12 ima 741 KS i 690 Nm obrtnog momenta, ali model koji se nadmetao dodaje još oko 60 konja celoj priči, koji mu verovatno pomažu u poboljšanju već impresivnog vremena za dostizanje ubrzanja od nula do sto od 3.1 sekunde. Takođe, njegova maksimalna brzina zaustaviće se na 340 kilometra na čas, barem na papiru, tako da je 720S dobio pravog protivnika, posebno kada se uzme u obzir činjenica da se ova trka odvija na rastojanju od pola milje.

U međuvremenu, možemo reći da je McLaren ostao na malo konzervativnijoj strani, kada su izjavili da njihov 720S ima „samo“ 720 konja. S obzirom na to da ne želimo da vam odamo krajnji rezultat, ovde završavamo poređenje ova dva fantastična modela.

Reći ćemo vam samo da je pobednik trke završio svoju liniju pri brzini od 271 kilometar na čas, što je svakako impresivno. Ako želite da znate ko je u pitanju, pogledajte video ispod teksta i saznajte.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: