Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kada ulična trka krene u pogrešnom pravcu (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Pošto je ulično trkanje ilegalno i ekstremno nesigurno istovremeno, ako se ikada nađete u ili suprotno od smera automobila koji se munjevito probijaju kroz saob Pošto je ulično trkanje ilegalno i ekstremno nesigurno istovremeno, ako se ikada nađete u ili suprotno od smera automobila koji se munjevito probijaju kroz saob Rating: 0

Kada ulična trka krene u pogrešnom pravcu (VIDEO)

Advertisement

Pošto je ulično trkanje ilegalno i ekstremno nesigurno istovremeno, ako se ikada nađete u ili suprotno od smera automobila koji se munjevito probijaju kroz saobraćaj, kao da je život ništa više od obične video igre, sve što vam ostaje jeste da se nadate najboljem ishodu u kome niko nije povređen…

Međutim, ovde smo svedoci potpuno drugačije priče, u kojoj su Ford Mustang i Mercedes A45 AMG zaista napravili potpuni haos na ulicama južnogorejskog grada Seula. Sudeći prema opisu videa, dva automobila vožena su brzinama od oko 177 km/h, što je dosta brzo, posebno kada se ima u vidu trenutna legalna granica od 60 na glavnim putevima.

Rezultat ovakve jurnjave, nezamislive u očima zakona, odveo je do sudara kome možemo posvedočiti i nesreće u kojoj se Mustang izokretao završivši na trotoaru. Na svu sreću, nije bilo pešaka pokraj puta u tom trenutku, jer bi definitivno ovakav potez vozača trotoar pretvorio u scenario iz horor filma. Umesto toga, čitava šteta bazira se na automobilu.

Dodatno, posedujemo određene sumnje po pitanju udela modela Mercedes u čitavom problemu koji je nastao i gubitku kontrole Mustang automobila na ovaj način. Ukoliko pogledate pažljivo, na 1:21 minutu, možete čuti zvuk drugog udarca, nakon kog je usledilo mahnito kretanje američke mašine ka trotoaru.

Možete videti koliko je A45 blizu, tik do Mustang modela, koji se nedugo zatim počeo okretati sumanuto, a jedan treptaj je dovoljan da propustite taj detalj na snimku. Na kraju, svi znakovi sugerišu na to da je došlo do kontakta između dva automobila, a to, da li se radi o namernom ili ne, mi trenutno nikako ne možemo potvrditi. S toga, iako postoji mogućnost da je vozač Mercedes modela imao lošu nameru prema čoveku u Mustang jedinici, takođe je moguće da je kontakt između ova dva automobila bio potpuno nenameran.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: