Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kakav stroj: BMW 750Ld xDrive je dizelska mrcina s četiri turba i 40 KS! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . AKO tražite reprezentativnu krstaricu s moćnim dizelašem BMW je pravo mjesto. Naravno, u pitanju je serija 7, dostupna s moćnim turbo dizelašem, koji nema dva, AKO tražite reprezentativnu krstaricu s moćnim dizelašem BMW je pravo mjesto. Naravno, u pitanju je serija 7, dostupna s moćnim turbo dizelašem, koji nema dva, Rating: 0

Kakav stroj: BMW 750Ld xDrive je dizelska mrcina s četiri turba i 40 KS! (VIDEO)

Advertisement

AKO tražite reprezentativnu krstaricu s moćnim dizelašem BMW je pravo mjesto.

Naravno, u pitanju je serija 7, dostupna s moćnim turbo dizelašem, koji nema dva, pa ni tri, već ima čak četiri turbine. U maksimumu daje 294 kW /400 KS pri 4.000 o/min. Maksimalni moment limitiran je na 760 Nm dostupnih u rasponu od 2.000 do 3.000 o/min i trenutni je maksimum ZF-ovog osam-stupanjskog automatskog mjenjača.

Prevedeno, najsnažniji dizelski motor ikad ugrađen u jedan produkcijski BMW omogućava “sedmici” opremljenoj pogonom na sve kotače da uhvati 100 km/h za nevjerojatnih 4,7 sekundi. Pritom je prosječna potrošnja prema službenim informacijama i EU testnom ciklusu u rasponu od nevjerojatnih 5,7 do 5,9 l/100 km.

Kako to izgleda u praksi pogledajte u nastavku.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: