Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kako da ofarbate čelične felne bez skidanja gume (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ako vas nerviraju ružne i zarđale čelične felne na vašem metalnom ljubimcu, onda ih reparirajte uz pomoć ovih jednostavnih saveta... Mnogi nemaju novca ili jedn Ako vas nerviraju ružne i zarđale čelične felne na vašem metalnom ljubimcu, onda ih reparirajte uz pomoć ovih jednostavnih saveta... Mnogi nemaju novca ili jedn Rating: 0

Kako da ofarbate čelične felne bez skidanja gume (VIDEO)

Advertisement

Ako vas nerviraju ružne i zarđale čelične felne na vašem metalnom ljubimcu, onda ih reparirajte uz pomoć ovih jednostavnih saveta…

Mnogi nemaju novca ili jednostavno ne žele da daju novac na skupocene aluminijumske felne, pa zato na svojim vozilima imaju izdržljivije čelične felne. Iako su dosta jeftinije i izdržljivije, čelične felne često imaju dosadan izgled koji je obično prekriven rđom i izbledelom farbom. Zbog toga smo odlučili da vam damo par saveta i da vam pokažemo video klip koji će vam pomoći da ofarbate čelične felne u vrlo kratkom roku, bez skidanja sa automobila i guma.

Prvo što treba da uradite jeste da felne lagano išmirglate vodobrusnim papirom ili čeličnom četkom. Potrudite se da skinete što više prljavaštine i rđe kako bi se farba bolje zalepila. Kada to uradite, ostaje vam da kartonom, novinama ili kesama zaštitite gumu i okolni deo karoserije i uzmite vaš omiljeni sprej i bacite se na farbanje.
Savetujemo vam da boja felni bude crna, jer je to standardna boja čeličnih felni na koje posle možete staviti ratkapne, ali ako više volite metalik sivu ili neku drugu boju, slobodno se poigrajte i farbajte kako god želite.

Youtuber ChrisFix nam je poakzao najbolji način za farbanje felni i zato poglrdajte kako on to radi.

On je to radio sa skinutim točkovima, ali vi isto to možete uraditi i dok su točkovi na automobilu, samo se potrudite da zaštitite auto kako farba ne bi dospela na karoseriju i pokvarila boju kola.

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: