Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kako da vam automobil miriše bolje (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Ovaj trik će vam pomoći u ovoj misiji... Vozači obožavaju da i njihova vozila mirišu i da budu prijatna za sve saputnike, ali ponekad auto mirisi mogu da budu j Ovaj trik će vam pomoći u ovoj misiji... Vozači obožavaju da i njihova vozila mirišu i da budu prijatna za sve saputnike, ali ponekad auto mirisi mogu da budu j Rating: 0

Kako da vam automobil miriše bolje (VIDEO)

Advertisement

Ovaj trik će vam pomoći u ovoj misiji…

Vozači obožavaju da i njihova vozila mirišu i da budu prijatna za sve saputnike, ali ponekad auto mirisi mogu da budu jaki, da ne mirišu dovoljno i da kratko traju. Zato vam predstavljamo trik koji će vam pomoći da se prijatni mirisi šire ravnomerno po kabini i koji će vam omogućiti da vaš auto uvek bude prelepo namirisan.

Sve što treba da uradite jeste da kupite jednu mirišljavu jelkicu i da je stavite kod filtera za klimu. Kada budete upalili klimu, vazduh če prolaziti kroz filter, prolaziće kroz jelkicu i sa sobom nositi mirise koji će se prolaziti kroz ventilacione otvore i tako namirisati ravnomerno čitav automobil.

Na ovaj način nećete morati da imate vidljive jelkice u automobilu, a vaš mezimac će uvek biti lepo namirisan i prijatan.

Pogledajte video klip:

Izvor: autoexclusive.rs

Komentari korisnika: