Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kako je jureći Audi udario u Mercedes i poletio u nebo (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Da bi društvo bilo potpuno nedostajao je samo još jedan nabrijani BMW. A sudeći po praksi on je vjerojatno bio zauzet driftanjem, dakako, gradskim prometnicama. Da bi društvo bilo potpuno nedostajao je samo još jedan nabrijani BMW. A sudeći po praksi on je vjerojatno bio zauzet driftanjem, dakako, gradskim prometnicama. Rating: 0

Kako je jureći Audi udario u Mercedes i poletio u nebo (VIDEO)

Advertisement

Da bi društvo bilo potpuno nedostajao je samo još jedan nabrijani BMW.

A sudeći po praksi on je vjerojatno bio zauzet driftanjem, dakako, gradskim prometnicama. Šalu na stranu, jer ova snimka pokazuje kako nesmotrena vožnja može dovesti do teške nesreće u kojoj je možda i bilo žrtava.

Iako je evidentno da je glavni krivac vozač Mercedesa koji mijenja vozne trake bez reda i pravila, sasvim je sigurno kako dio krivnje može ići i na vozača Audija A6. Sudeći prema snimci, Audi A6 je dojurio neprilagođenom brzinom te nije uspio na vrijeme usporiti. Stoga je stražnji kraj Mercedesove klase postao nepremostiva prepreka koja ga je odbacila u zrak. A da stvar bude gora, tu nije bio kraj jer je Audi sletio na objekt uz cestu.

I prije samog videa recimo kako se ovaj nemili događaj zbio u Bjelorusiji.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: