Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kako je mala Lada očitala bukvicu luksuznom Audiju Q7 (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Još jedan video koji pokazuje svu besmislenost SUV vozila, ali i kako su ponekad optimalna rješenja ona najjednostavnija i najjeftinija. A kad je terenska vožnj Još jedan video koji pokazuje svu besmislenost SUV vozila, ali i kako su ponekad optimalna rješenja ona najjednostavnija i najjeftinija. A kad je terenska vožnj Rating: 0

Kako je mala Lada očitala bukvicu luksuznom Audiju Q7 (VIDEO)

Advertisement

Još jedan video koji pokazuje svu besmislenost SUV vozila, ali i kako su ponekad optimalna rješenja ona najjednostavnija i najjeftinija.

A kad je terenska vožnja u pitanju Lada je tu bez premca. Četiri desetljeća gaženja su iza koncepta legendarne Nive koja se pokazala kao jedno od najboljih rješenja za vožnji izvan asfalta. Ustvari, ako i nije najbolje, onda je sasvim sigurno najjeftinije, ali i definitivno bolje od ogromnog Audijevog SUV-a.

Video lošije kvalitete to i potvrđuje pokazavši da su ruska zima i dubok snijeg nepremostiva prepreka za njemački luksuzni stroj. Golemih dimenzija, ogromne mase i širokih guma Audijev Q7 je u pokušaju da mimoiđe vozilo na cesti brzo zaglavio. Spasa mu nije bilo, a u toj otužnoj atmosferi Lada je bezbrižno vozila snijegom oko nemoćne zvijeri pokazavši kako pretjerivanje ponekad i nije najbolja stvar.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: