Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

KAKVO MAČE! Evo kako se Seat Leon Cupra R ponaša u rukama profesionalnog vozača (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Na internetu se pojavio video snimak vožnje Seat Leon Cupra R. Nema nikakvih govora, detalja o performansama i dizajnu. Samo 4 minuta i 11 sekundi čistog uživan Na internetu se pojavio video snimak vožnje Seat Leon Cupra R. Nema nikakvih govora, detalja o performansama i dizajnu. Samo 4 minuta i 11 sekundi čistog uživan Rating: 0

KAKVO MAČE! Evo kako se Seat Leon Cupra R ponaša u rukama profesionalnog vozača (VIDEO)

Advertisement

Na internetu se pojavio video snimak vožnje Seat Leon Cupra R. Nema nikakvih govora, detalja o performansama i dizajnu. Samo 4 minuta i 11 sekundi čistog uživanja u vožnji.

Na video snimku je prikazano šta sve može ovaj model kada za njegovim volanom sedi profesionalni vozač Žordi Džin, koji ga gura do njegovih granica.

Cupra R će se proizvoditi u ograničenoj seriji od samo 799 jediica, i biće najsnažnije vozilo kompanije legalno za javne puteve. Ispod njegove haube se nalazi dvolitarski TSI benzinski agregat, isti kao u modelu Golf R, koji proizvodi 306 konjskih snaga ako je povezan sa manuelnim, i 296 konjskih snaga ako je povezan sa šestostepenim automatskim DSG menjačem.

U oba slučajeva, snaga se šalje samo prednjim točkovima, što ovom hečbeku omogućava da od 0 do 100 km/h ubrzava za 5,8 sekunde, i maksimlanu brzinu elektronski ograničenu na 250 km/h.

Komponente od ugljenikovih vlakana i nekoliko spoljašnjih boja, kao i enterijer u kojem dominira materijal Alkantra su ono po čemu se Cupra R razlikuje od standardnog modela.

Izvor: srbijadanas.com

Komentari korisnika: