Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kamion podignutim utovarnim sandukom pokupio prometnu signalizaciju na autocesti (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Nemili incident odigrao se minulog tjedna u Houstonu kada je vozač kamiona izazvao kaos na istočnoj zavrtnici autoceste koja vodi prema gradu Kako prenosi ABC13 Nemili incident odigrao se minulog tjedna u Houstonu kada je vozač kamiona izazvao kaos na istočnoj zavrtnici autoceste koja vodi prema gradu Kako prenosi ABC13 Rating: 0

Kamion podignutim utovarnim sandukom pokupio prometnu signalizaciju na autocesti (VIDEO)

Advertisement

Nemili incident odigrao se minulog tjedna u Houstonu kada je vozač kamiona izazvao kaos na istočnoj zavrtnici autoceste koja vodi prema gradu

Kako prenosi ABC13 Houston, vozač kamiona iz neutvrđenog razloga nije spustio utovarni sanduk kamiona, te je njime zapeo za prometnu signalizaciju i prevrnuo se.

Video koji je osvanuo na Facebooku, a kojeg je već pogledalo 22 milijuna korisnika ove društvene mreže, pokazuje kako se u ovakvim situacijama treba držati što dalje od opasnosti.

Pažnju neopreznog vozača svakako treba pokušati privuči zvukovnim i svjetlosnim signalima, no s dovoljno velike udaljenosti, te nakon što su o opasnosti upozorene dežurne službe.

Izvor: tportal.hr

Komentari korisnika: