Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

KAO MAČKA UZ DRVO: Uzbrdo po snijegu u Porsche 911 Turbo S! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Porsche je nedavno u Škotskoj organizovao interesantan 'poduhvat' gde je uz skijašku stazu poslao svoj popularni model 911 Turbo S! Proizvođači automobila četo Porsche je nedavno u Škotskoj organizovao interesantan 'poduhvat' gde je uz skijašku stazu poslao svoj popularni model 911 Turbo S! Proizvođači automobila četo Rating: 0

KAO MAČKA UZ DRVO: Uzbrdo po snijegu u Porsche 911 Turbo S! (VIDEO)

Advertisement

Porsche je nedavno u Škotskoj organizovao interesantan ‘poduhvat’ gde je uz skijašku stazu poslao svoj popularni model 911 Turbo S!

Proizvođači automobila četo prave PR događaje na snegu i ledu kako bi pokazali svoje modele u najboljem svetlu kada je u pitanju pogon, odnosno demonstrirali mogućnosti da se vozilo izbori i sa ovakvim vrstama podloge.

Porsche je nedavno u Škotskoj organizovao interesantan poduhvat, kada je svoj popularni 911 Turbo S „poslao“ na skijašku stazu… i to uzbrdo! Kao što znate, 911 Turbo S je opremljen 4×4 pogonom, tako da sa te strane nije bilo problema, ali bi ipak bilo interesantno videti i kakve je „gume“ automobil koristio za ovaj poduhvat.

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: