Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Ko kaže da trebate četiri točka za voziti utrku? Ma, dovoljna su i tri… (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Na Rallyju u Španjolskoj (Catalunya) u sklopu Svjetskog rally prvenstva (World Rally Championship) video kamera je zabilježila atrkativnu vožnju vozača Martin P Na Rallyju u Španjolskoj (Catalunya) u sklopu Svjetskog rally prvenstva (World Rally Championship) video kamera je zabilježila atrkativnu vožnju vozača Martin P Rating: 0

Ko kaže da trebate četiri točka za voziti utrku? Ma, dovoljna su i tri… (VIDEO)

Advertisement

Na Rallyju u Španjolskoj (Catalunya) u sklopu Svjetskog rally prvenstva (World Rally Championship) video kamera je zabilježila atrkativnu vožnju vozača Martin Prokop koji je poslije izlijetanja u zavoju zbog prevelike brzine iščupao predni desni točak na svom natjecateljskom automobilu Ford Focusu.

Vozač je nastavio vožnju na samo tri točka, a ispod vozila frcao je oblak užarenih iskrica, kako je dno vozila strugalo po asfaltu.

Kako je uspjevao voziti pogledajte u videu, a oštećenja na vozilu su bila ipak prevelika tako da je Martin Prokop na kraju morao odustati od utrke.

Izvor: automania.hr

Komentari korisnika: