Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Kralj terenaca nije nezaustavljiv: Mercedesovim 6X6 monstrumom zapeo u snijegu, nije ga spasio ni ratrak! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Mercedes-AMG G63 6x6 jedan je od najmoćnijih i najskupljih terenskih automobila na svetu, ali je i pored pogona na 6 točkova i velikog odstojanja od tla izgubio Mercedes-AMG G63 6x6 jedan je od najmoćnijih i najskupljih terenskih automobila na svetu, ali je i pored pogona na 6 točkova i velikog odstojanja od tla izgubio Rating: 0

Kralj terenaca nije nezaustavljiv: Mercedesovim 6X6 monstrumom zapeo u snijegu, nije ga spasio ni ratrak! (VIDEO)

Advertisement

Mercedes-AMG G63 6×6 jedan je od najmoćnijih i najskupljih terenskih automobila na svetu, ali je i pored pogona na 6 točkova i velikog odstojanja od tla izgubio bitku sa snegom u Kortini D’Ampeco.

Monstruozni terenac koji može da prođe i tamo gde bi se verovatno sva druga of-roud vozila zaglavila ipak je naišao na nepremostivu prepreku – duboki sneg u italijanskim Dolomitima.

Na Instargramu je objavljen snimak na kome se vidi kako vozilo za uređivanje ski staza pokušava da iz snežnog nanosa izvuče Mercedes G63 6×6, koji je ostao zarobljen uprkos pogonu na sve tri osovine, odstojanju od tla koje iznosi 460 mm i specijalnim gumama na točkovima od 37 inča:

Na drugom videu prikazano je kako se vozač zabavljao u Mercedesovom terencu vozeći kroz dubok sneg, pre nego što se zaglavio:

Izvor: b92.net

Komentari korisnika: