Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

KUĆNI OBRAČUN: Ko je brži, Lamborghini Huracan ili Urus!? (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Da li snažni SUV sa twin-turbo motorom može da se odupre nešto slabijem supersportisti kojeg pokreće atmosferski agregat? Najnoviji model iz Lamborghinijeve pon Da li snažni SUV sa twin-turbo motorom može da se odupre nešto slabijem supersportisti kojeg pokreće atmosferski agregat? Najnoviji model iz Lamborghinijeve pon Rating: 0

KUĆNI OBRAČUN: Ko je brži, Lamborghini Huracan ili Urus!? (VIDEO)

Advertisement

Da li snažni SUV sa twin-turbo motorom može da se odupre nešto slabijem supersportisti kojeg pokreće atmosferski agregat?

Najnoviji model iz Lamborghinijeve ponude, model Urus, ujedno je i jedan od najkontroverznijih kada je reč o ovom proizvođaču, budući da se radi o čistokrvnom krosover/SUV modelu, koje Lamborghini, ako izuzmemo ekstremni LM002 iz ’80-ih, nikada nije imao.

No, ono što nas ovaj put interesuje jesu njegove sirove performanse, odnosno kako se Urus poredi sa ostatkom game, pre svega, modelom Huracan. Da li Urusov V8 twin turbo od 650 konjskih snaga dovoljan da ga održi ispred Huracanovog atmosferskog V10 od 610 “konja”?

Izvor: topspeed.rs

Komentari korisnika: