Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lambo nestao u sekundi: Što nije uništila vatra, dovršili su vatrogasci (VIDEO) Reviewed by Momizat on . JEREMY Clarkson smatra ga najboljim novitetom godine, a toliko je vruć da se jednostavno morao zapaliti. Crni Lamborghini Huracan Performante priredio je spekta JEREMY Clarkson smatra ga najboljim novitetom godine, a toliko je vruć da se jednostavno morao zapaliti. Crni Lamborghini Huracan Performante priredio je spekta Rating: 0

Lambo nestao u sekundi: Što nije uništila vatra, dovršili su vatrogasci (VIDEO)

Advertisement

JEREMY Clarkson smatra ga najboljim novitetom godine, a toliko je vruć da se jednostavno morao zapaliti.

Crni Lamborghini Huracan Performante priredio je spektakularan kraj. Iako nije bilo paljenja guma, miris paleži se itekako širio raskrižjem u Bostonu. Iz još uvijek nepoznatog razloga atraktivni Lambo se zapalio, a jednoj od najskupljih lomača ove godine svjedočili su brojni prolaznici i, naoružani mobilnim telefonima, sve snimili.

Vatrogasci su na mjesto nezgode stigli brzo i vatru promptno ugasili. Nije bilo ozlijeđenih, no vatrogasci su u potrazi za izvorom vatre krenuli trančirati auto. Sigurnost prije svega, pa makar to značilo da je potrebno auto rastaviti na sastavne dijelove. Na kraju uzrok požara nije utvrđen, ali je potvrđeno kako je sve krenulo iz motornog prostora. A sudeći po snimkama, za to nije trebalo biti previše vispren.

Prema komentarima na društvenim mrežama, mnoge je zabavila tuđa nesreća i Lamborghini u plamenu. Posebno jednog biciklista koji je bicikl parkirao nedaleko od lomače kako bi što prije uhvatio “dobar” kadar.

Izvor: index.hr

Komentari korisnika: