Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lamborghini Huracan ima čak osam otvora za ispuštanje ulja (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Američki iznajmljivač egzotičnih vozila Royal Exotic Cars na Youtubeu je objavio video o promjeni ulja na Lamborghiniju Huracanu Promjena ulja na prosječnom aut Američki iznajmljivač egzotičnih vozila Royal Exotic Cars na Youtubeu je objavio video o promjeni ulja na Lamborghiniju Huracanu Promjena ulja na prosječnom aut Rating: 0

Lamborghini Huracan ima čak osam otvora za ispuštanje ulja (VIDEO)

Advertisement

Američki iznajmljivač egzotičnih vozila Royal Exotic Cars na Youtubeu je objavio video o promjeni ulja na Lamborghiniju Huracanu

Promjena ulja na prosječnom automobilu redovit je i jednostavan postupak, ali kada dođe do promjene na novome Lamborghiniju Huracanu, postupak će ipak malo potrajati.

Prilikom promjene ulja na prosječnom automobilu prvo je bitno skinuti filtar ulja te pronaći otvor za ispuštanje ulja. Kod Huracana postupak je malo drugačiji. Prvi zadatak je skinuti veliku oplatu ispod motora, potom pronaći filtar ulja te ispustiti ulje na čak osam različitih otvora.

Stručnjak u videu navodi kako je toliko otvora za ispuštanje ulja potrebna zbog veličine motora V10, koji ima iznimno veliku cirkulaciju ulja pa je to jedini način da karter (spremnik za ulje) ostane suh.

Izvor: autostart.24sata.hr

Komentari korisnika: