Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Lewis Hamilton ima novu igračku u svojoj garaži (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Lewis Hamilton je ljubitelj supersportskih automobila, tako da nikog ne iznenađuje, da je njevoa garaža puna ekskluzivnih primeraka... Fomrula 1 zvezda, koji se Lewis Hamilton je ljubitelj supersportskih automobila, tako da nikog ne iznenađuje, da je njevoa garaža puna ekskluzivnih primeraka... Fomrula 1 zvezda, koji se Rating: 0

Lewis Hamilton ima novu igračku u svojoj garaži (VIDEO)

Advertisement

Lewis Hamilton je ljubitelj supersportskih automobila, tako da nikog ne iznenađuje, da je njevoa garaža puna ekskluzivnih primeraka…

Fomrula 1 zvezda, koji se takmiči u timu Mercedes-AMG, u svojoj garaži ima nekoliko modela iz ponude konkurentskih brendova. Tu pre svega mislimo na Ferrari 599 GTO i LaFerrari Coupe. Najnoviji član je nova Aperta, u kojoj je Hamilton nedavno snimljen u Hollywoodu.

Za razliku od LaFerrari Coupe, koji je dostupan u tradicionalnim kombinacijama boja, novu Apertu krasi bela boja karoserije i crni detalji od karbona. Proizvodnja modela LaFerrari Aperta ograničena je na 210 primeraka, a zanimljivo je da je samo 1 primerak na jednoj humanitarnoj akciji progat za 10 miliona dolara.

Pored navedenih modela, Lewis Hamilton u svojoj garaži ima paletu Mercedes-Benz modela, uključujući i SLS AMG, Pagani Zondu 760LH, koju pogoni motor iz ponude AMG. Nedavno se spekulisalo i o tome da Hamilton u svom vlasništvu ima i dva hypersportska modela Mercedes-AMG Project One, koji koriste pogonski sistem iz Formule 1.

Izvor: automagazin.rs

Komentari korisnika: