Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Luksuzni SUV Bentley Bentayga s masom od 2.5 tone ubrzava poput superautomobila! (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Bentley Bentayga možda jest luksuzni SUV s masom od 2440 kilograma, no performansama ne zaostaje za ponajboljim 'sportašima' današnjice. Objavljeni video pokazu Bentley Bentayga možda jest luksuzni SUV s masom od 2440 kilograma, no performansama ne zaostaje za ponajboljim 'sportašima' današnjice. Objavljeni video pokazu Rating: 0

Luksuzni SUV Bentley Bentayga s masom od 2.5 tone ubrzava poput superautomobila! (VIDEO)

Advertisement

Bentley Bentayga možda jest luksuzni SUV s masom od 2440 kilograma, no performansama ne zaostaje za ponajboljim ‘sportašima’ današnjice.

Objavljeni video pokazuje nam da Bentaygi do stotke zaista treba samo četiri sekunde, a snimka otkriva i da britanski SUV za svega 10 sekundi ubrzava od 120 km/h do 199 km/h. To je dovoljno da Bentaygu zamijenite za ‘supersportaša’. Uostalom, ništa manje nismo niti očekivali kad se ispod haube nalazi 6.0 W12 sa 608 KS i 900 Nm.

Bentley je Bentaygu predstavio u drugoj polovici 2015., i osim što je najbrži SUV na svijetu, ujedno je i najskuplji. Osnovni model košta 220.000 eura, no ako se zaigrate s dodatnom opremom račun može narasti i na 680.000 eura.

Izvor: autoportal.hr

Komentari korisnika: