Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedes-AMG E63 S ili Audi RS6 Performance – poređenje dva super karavan automobila (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Brzi karavan automobili će uvek imati posebno mesto u našim srcima, pogotovo oni koji imaju apsurdnu snagu. Modeli kao što su Mercedes-AMG E63 S i Audi RS6 Perf Brzi karavan automobili će uvek imati posebno mesto u našim srcima, pogotovo oni koji imaju apsurdnu snagu. Modeli kao što su Mercedes-AMG E63 S i Audi RS6 Perf Rating: 0

Mercedes-AMG E63 S ili Audi RS6 Performance – poređenje dva super karavan automobila (VIDEO)

Advertisement

Brzi karavan automobili će uvek imati posebno mesto u našim srcima, pogotovo oni koji imaju apsurdnu snagu. Modeli kao što su Mercedes-AMG E63 S i Audi RS6 Performance na primer.

Oba ova modela poseduju jedinstvenu karoseriju, i oba ispod haube kriju twin-turbo četvorolitarske V8 agregate koji snagu šalju svim točkovima. To ih čini, ne samo kul i super brzim, već im omogućava i da se samouvereno suoče sa vožnjom u svim vremenskim prilikama.

Da, znamo da možda nije fer porediti stariji Audi sa modernijim Mercedesom, ali ekipa Youtube kanala, Carfection, kao što možemo videte u snimku ispod teksta, je otkrila da Audi “još uvek nije za bacanje”.

Svakako da se starost Audija primeti kada se ova dva modela uporede u kabini, s obzirom da Mercedes ima moderan dizajn sa prelepo integrisanim ekranima koje okružuju skupi i kvalitetni materijali, dok je RS6 sa snimka očigledno za generaciju stariji.

Koliko je zapravo bitno koji od ova dva automobila je brži na stazi, s obzirom da bi ih retko ko po stazi i vozio, nismo sigurni, ali za one kojima to jeste bitno, Mercedes bi bio brži automobil.

Sa druge strane, Audi je dobio bolje ocene pri putovanjima na dužim relacijama.

Koji od ova dva modela biste vi izabrali?

Izvor: vrelegume.rs

Komentari korisnika: