Pridruži se! Like AutoSnova.com

Pratite najnovije informacije iz svijeta automobilizma.

Mercedesov ‘svemogući’ SUV G-Klase ipak nije svemoguć (VIDEO) Reviewed by Momizat on . Malo je SUV-ova danas koji se mogu pohvaliti višedecenijskom titulom neuništivog vozila, a u njih svakako spada Mercedes-Benzova G-Klasa. Odličan saveznik sa br Malo je SUV-ova danas koji se mogu pohvaliti višedecenijskom titulom neuništivog vozila, a u njih svakako spada Mercedes-Benzova G-Klasa. Odličan saveznik sa br Rating: 0

Mercedesov ‘svemogući’ SUV G-Klase ipak nije svemoguć (VIDEO)

Advertisement

Malo je SUV-ova danas koji se mogu pohvaliti višedecenijskom titulom neuništivog vozila, a u njih svakako spada Mercedes-Benzova G-Klasa.

Odličan saveznik sa brojne aktivnosti, od safarija do raznih off-road avantura, ovo nemačko vozilo često se smatra najboljim izborom za avanturiste, ali je podjednako i kul da se sa njime, posle dana ispunjenog pustolovinama, pojavite na nekoj otmenoj žurci.

To ne znači, međutim, da je on svemoguć, što je lekcija koju je dobro naučio vozač sa snimka. Kao što i sami možete videti, ovaj primerak G-Klase kretao se prebrzo s obzirom na sneg i led na putu, što je rezultovalo time da njegov vozač izgubi kontrolu i udari u zaštitnu ogradu na putu.

Dobra je vest da posledice sudara nisu bile opasne po vozača i moguće putnike, ali će vozilo morati da neko vreme provede kod majstora.

Izvor: totalcar.rs

Komentari korisnika: